Tips on how you can helpTips for businesses >

We have gathered some tips on what you as an individual or company can do to help support local business

Tenk lokalt

Få middagen servert hjemme

Føler du ikke for å gå ut å spise? Det er flere restauranter i nærheten som tilbyr levering på døra eller take-away. Sjekk ut denne listen over restauranter i din by.

Browse

Nyt god musikk

Musikk er en viktig del av livet, og stadig vekk holdes det konserter i nærheten av deg. Finn en hyggelig intimkonsert i nabolaget eller nyt en streamet konsert på nett.

Browse

Ta vare på deg selv

Hjemmetrening

Helsestudio er ikke for alle, men det er ingen unnskyldning for å ikke holde deg i form. Alt fra yogatimer til personlige trenere er tilgjengelig i nærheten og på nett. Lokale eksperter er klare til å hjelpe deg i gang.

Browse

Dykk ned i en god bok

Kjærlighetsdrama eller krim? Din lokale bokhandler har bøker i alle sjangre. Stikk innom og finn din neste favorittbok, eller få den levert hjem på døra.

Browse

Vær kreativ

Overrask noen :)

Er det noen du kjenner som trenger litt ekstra oppmerksomhet? Nærmiljøet ditt har flere spennende gavebutikker og blomsterhandlere som kan levere direkte til den du er glad i.

Browse

Skaff deg en hobby

Alle drømmer vi om en ny hobby. Kanskje er det noen rett i nærheten som kan lære deg noe nytt? Du vil bli overrasket over å se alle tilbudene i nærheten av deg!

Browse